Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Bombičky - ostatní
  3. Bombičky na šlehačku jednorázové 50ks, Kayser

Bombičky na šlehačku jednorázové 50ks, Kayser

Jednorázové bombičky pro láhev na šlehačku.

       Vysoce kvalitní jednorázové šlehačkové bombičky N2O 7,5g. od rakouského výrobce Kayser. Jednorázové bombyčky do šlehačkových lahví značky Kay... celý popis
Dostupnost
Není skladem
Běžná cena
465 Kč
399 Kč
330 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:BSN-1151
  • Kompletní specifikace
  • Bombičky na šlehačku jednorázové 50ks, Kayser
    Bombičky na šlehačku jednorázové 50ks, Kayser
    Není skladem
    399 Kč
    330 Kč bez DPH
Kompletní specifikace

      

Vysoce kvalitní jednorázové šlehačkové bombičky N2O 7,5g. od rakouského výrobce Kayser. Jednorázové bombyčky do šlehačkových lahví značky Kayser  jsou vyráběny v české republice. Každá bombička je po naplnění elektronicky zvážena a označena šarží. Obsah plynu v každé bombičce je kontrolován. Na množství plynu v bombičce se vztahuje záruka 5let. Před plněním jsou bombičky čištěny, kde dochází k odstranění stopových částí uhlíku a jiných nečistot a tím docílíme nejlepšího výsledku chuti šlehačky. Jedna šlehačková bombička je naplněna obsahem plynu N2O 7,5g, která vystačí na 0,5l šlehačky.

 

Universální jednorázové šlehačkové bombičky Kayser N2O 7,5g:
- Vhodné pro všechny značky šlehačkových láhví, kde jsou dle návodu určené jednorázové bombičky. Například: Kayser, Tescoma (prodej/model od roku 2017), Liss, Mosa, Hendi, ISI, Orion, Banquet (prodej/model od roku 2019) a dalších značek.
- Plněno plynem N2O
- čistota plynu N2O v bombičce je 99,95 % = nejlepší výsledek chuti šlehačky.
- pro ušlehání 0,5l smetany stačí použít jedinou Kayser bombičku, na rozdíl od opakovaně plnitelných bombiček, kde je nutné použít dvě.
- bezpečné bezzávitové hrdlo.
- obvyklé pojmenování výrobku na trhu je: jednorázová bombička CO2, 8 g., ale vzhledem k bezpečnosti musí být dodržen bezpečnostní plnící faktor a to je 75% objemu bombičky (10ml.). Tímto někdy dochází k milným informacím na trhu, kde je u stejného výrobku uváděno 8g.
- u výrobce Kayser je garantováno množství plynu v každé bombičce 7,5g a tím je docíleno maximální bezpečnosti.
- množství plynu v každé bombičce je pečlivě kontrolováno elektronickou váhou.
- na množství plynu v bombičce se vztahuje záruka 5let.
- bombičky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli a jsou 100% recyklovatelné.
- certifikace HACCP se zárukou zdravotní nezávadnosti.
- Bombičky není možné opětovně plnit. Díky tomu je možné zaručit hygienickou nezávadnost, originalitu obsahu a bezpečnost použití.
- nelze použít do šlehačkových lahví určených pro výměnný systém bombiček (bombička s matičkou).
- Vyrobeno v Moravské Třebové.

RECEPTY:

Pěna z uzeného lososa na pohankových plackáchze šlehačkové láhve Kayser WHIPcreamer:

Na lososovou pěnu:
150 g uzeného lososa
70 ml zeleninového nebo rybího vývaru
300 ml smetany (obsah tuku min. 33 %)
sůl a pepř

Na pohankové placky:
35 g změklého másla
2 vaječné žloutky
80 g pohankové mouky
40 g hladké pšeničné mouky
1 kávová lžička sušeného droždí
200 ml mléka
2 vaječné bílky, sníh
1 špetka mletého muškátového oříšku
sůl a pepř
olej na smažení

Návod na přípravu:
Na přípravu pěny z uzeného lososa rozmixujeme uzeného lososa se zeleninovým vývarem a propasírujeme přes sítko. Vmícháme 1/3 smetany a osolíme a opepříme. Přidáme zbytek smetany a umícháme dohladka. Naplníme do vychlazené šlehačkové láhve Kayser a pevně zašroubujeme hlavu, našroubujeme a vypustíme šlehačkovou bombičku Kayser a necháme vychladit. Před použitím 3 – 4krát silně protřepeme.Na přípravu pohankových placek ušleháme máslo a žloutky do pěny. Smícháme mouku a droždí, přidáme mléko a zapracujeme do máslové pěny. Dále vmícháme ušlehaný sníh z bílků, osolíme, opepříme a ochutíme špetkou muškátového oříšku. Necháme uležet přibližně 30 minut při pokojové teplotě. Na rozehřátém lívanečníku, popř. na teflonové pánvi usmažíme pohankové placky a necháme vychladnout. Do pánve nedáváme příliš velké množství těsta, protože při smažení těsto nabyde.Před podáváním naneseme na pohankové placky lososovou pěnu a ozdobíme avokádem, kaviárem a koprem.

Na ozdobení:
avokádo, kaviár z lososa nebo pstruha, kopr

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Infantile Design 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz